четвртак, 30. јун 2011.

http://besplatansport.com/index.php

Ukoliko imate šta da kažete na bilo koju temu u vezi sa sportom i rekreacijom, dobrodošli. Opletite po svemu što smatrate nepravednim i lošim, pohvalite sve što smatrate dobrim i korisnim, podelite sa posetiocima sajta i bloga sve što mislite da bi nekome moglo da pomogne.
Ne postoji način da bilo šta cenzurišemo niti to želimo, jer sama priroda bloga kao, da tako kažemo, submedija, se protivi tome. Ipak, želeleli bismo da napomenemo sledeće: ovaj sajt je naša mala sigurna kuća za sport, njegov srpski virtualni dom (ili barem jedno od utočišta). Budući da ga mi osećamo kao takvog, prirodno je da očekujemo od blogera pristojnost i meru, odnosno neku vrstu fer pleja koji se podrazumeva i na sportskom terenu. To ne znači da iko od Vas očekuje da se suzdržavate, naprotiv, samo da pokažete ukus i malo stila u odabiru tema i njihovom prezentovanju. Takođe, nepoželjna su prepucavanja, ubeđivanja i slični ego-tripovi koji, realno, apsolutno nikome ne koriste, pa ni onome ko njima puni virtualni papir.
Dakle, imajte na umu da se na blogu ne menja čitav svet i ne pomeraju planine, već utiče na jedan relativno mali deo naše okoline koji deli naša interesovanja i, u većoj ili manjoj meri, stavove. Tolerancija i različitost mišljenja su upravo ono što ovaj vid komunikacije čini tako dragocenim.

Нема коментара:

Постави коментар